Automotive Help Forum | Nthefastlane Premium

*Forum Rules

FORUM RULES AND POSTING GUIDELINES
 Views
1Posts

Sweepstakes Raffle

Enter two numbers 1-30 to enter into the sweepstake raffle. Example format: 18/27
 Views
0Posts

General Automotive

General questions & ideas.
 Views
6Posts

Common Problems

Post the vehicles make,yr & the common problem or problem's.
 Views
0Posts

Drivetrain & Suspension

Transmission,drive shaft,suspension & wheels
 Views
0Posts

Engine Modifications

Engine parts & assesories modifications.
 Views
0Posts

Turbo/Super Charger

Post your setup or your problems.
 Views
0Posts

Maintenance

Oil change,spark plugs,fuel filter,air filter ect..What's your favorite brand.
 Views
0Posts

Body Work

Tips and tricks discussing body work,
 Views
0Posts

Post Your Ride

Share your ride and talk about it.
 Views
0Posts

Fastest Track Times

Post your track slips with your fastiest track times.
 Views
0Posts

Tools & Brands

Discussing the best tools for the job.
 Views
0Posts
New Posts
  • I don’t know if this is the best place to put this question, but I have a 2010 Chevy Equinox LT. Recently I have developed issues where I was sputtering and jerking back-and-forth in reverse only. Once I got into drive, I didn’t have many issues until I hit 25-30 then my RPM’s would go high but my speed would not increase and it would sputter and jerk again. Since then, I’ve had the issue come and go on the driving part. Sometimes I can drive with no issues at all outside of the reversing. I can’t determine what it is. Any thoughts? Thanks for reading.
  • Hello. I would like to say thank you for your gy6 bbk video. I just did my first off your video and it runs great. I just purchased a 2006 Sym jet euro x50. I cannot figure out what type of 2 stroke it has. Or what parts to buy. Can you please help me? It it a Jog style? Or it's very own? Can I buy completestages 2 kits for.it? thank you so much
  • I replaced the power steering pump thinking it's what was making my truck leak fluid, but it's still leaking from both lines on the transmission cooler and somewhere by the oil filter. I'm thinking it's a return line rusted through. I can't get a good picture because the belt got wet and splattered power steering fluid everywhere.
Register.jpg